Zwemlessen in 't Kikkerfort

Bij ’T Kikkerfort bieden we zwemlessen aan voor iedereen. Hoe eerder kinderen en baby’s kennismaken met zwemmen, des te vertrouwder kinderen zijn met water. Op vierjarige leeftijd kunnen kinderen starten met lessen voor het zwemdiploma A.

Wij geven klassikaal les van maandag t/m vrijdag.

 

Soorten zwemles:

  • ZWEM ABC
  • Survivial zwemmen
  • Snorkelen
  • Volwassen zwemles
  • Zwemles voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking

 

Veilig en vertrouwd zwemmen met de gedragscode zwembadbranche

Het is belangrijk dat kinderen in etl_files/kikkerfort/logos/NRZ.jpgen veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om hiervoor te zorgen heeft het Nationaal Platform Zwembaden l NRZ samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche ontwikkeld  voor aanbieders van zwemlessen.

’t Kikkerfort werkt volgens deze gedragscode. De Gedragscode bevat omgangsregels in zwembaden, waarop zowel ouders als medewerkers een beroep kunnen doen. De Gedragscode geeft een objectieve norm wat wel en niet kan, maar ook staat er in beschreven hoe de zwemonderwijzer in het vak hoort te staan en wat ouders, bezoekers en collega’s mogen verwachten. Het geeft het zwembadpersoneel, ouders en kinderen houvast en bescherming.  

Bekijk de Gedragscode

 

Vertrouwenspunt Sport

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, worden voorkomen en bestreden. Om dit mogelijk te maken is het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF beschikbaar gesteld voor de zwembadbranche. Hiermee biedt NOC*NSF een luisterend oor voor persoonlijke vragen en dilemma’s die van vertrouwelijke aard zijn. Daarnaast is het mogelijk om voor zwaardere zaken een melding te doen.

 

Vertrouwenspunt Sport: 0900 202 5590 (€ 0,10 per minuut).

De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie Vertrouwenspunt Sport

 

tl_files/kikkerfort/fotos/Diplomazwemmen juni -juli 2016/dipl.B1.jpg